Bejelentkezés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

A KÓS KÁROLY ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik 2014-ben személyi jövedelemadójuk 1 százalékával támogatták.
Az Alapítvány számlájára ebből a forrásból 2015-ben beérkezett 146.705,- forintot a Kós Károly Egyesülés Vándoriskolájának működtetésére fordítottuk.
Kérjük, hogy 2016-ban is támogassák idei adójukból Alapítványunk célkitűzésit.

Adószámunk: 19193580-2-41

Felvételi, diploma

Jelenlegi hely

A Vándoriskolába frissen diplomázott fiatal építészek jelentkezhetnek. Minden évben más (élő) témával kerül kiírásra a felvételi pályázat. A jelentkezőknek határidőre beadott pályázati tervüket (és portfoliójukat) személyesen kell bemutatniuk a mesterek testülete előtt. E személyes meghallgatás alapján kerülnek a vándorépítészek felvételre, akiket októbertől alkalmaz a Kós Károly Egyesülés valamely tagszervezete.

A képzést diplomázás zárja le, ahol is a végzett vándor egy általa tervezett és megépült, vagy épülőfélben lévő házat mutat be a mesterek testületének. A tervezésnek valamely mester felügyelete mellett kell zajlania és a vándorépítésznek a szerződéskötéstől a kivitelezésig végig kell kísérnie a teljes folyamatot. Az arra érdemesek elismerő oklevelet kapnak, amelyben a mesterek aláírásukkal elismerik a végzett vándor építészeti teljesítményét.

 
Minden jog fenntartva - all rights reserved (c) Kós Károly Egyesülés, 2007-2013 | Az oldalt karbantartja: eMeLA