Bejelentkezés

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

A KÓS KÁROLY ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik 2014-ben személyi jövedelemadójuk 1 százalékával támogatták.
Az Alapítvány számlájára ebből a forrásból 2015-ben beérkezett 146.705,- forintot a Kós Károly Egyesülés Vándoriskolájának működtetésére fordítottuk.
Kérjük, hogy 2016-ban is támogassák idei adójukból Alapítványunk célkitűzésit.

Adószámunk: 19193580-2-41

Felvételi és diplomavédések

Jelenlegi hely

Az idei felvételi kiírásra 15 jelentkező adta be portfólóját és felvételi tervét. A nagy számú jelentkező miatt kevés idő maradt személyenként a meghallgatásra, de a Mesterek elég kérdést tudtak feltenni a döntéshez. Végül csak négy jelentkezőt vettünk fel annak ellenére, hogy a jelentkezők többsége magas színvonalú anyagot mutatott be. Így is maradt olyan jelentkező, akit a mesterek felvételre érdemesnek tartottak, de mivel még nem végzett az egyetemen, nem vettük fel. A négy felvett vándor: Czimbalmos-Kozma Réka, Martina Giustra, Gyuró Zoltán és Szász István.

A felvételi eredmények kihirdetése után a diplomavédésre jelentkezők bemutatták mestermunkájukat és röviden ismertették vándorféléveik történetét. Mindannyian meggyőzték mestereiket, hogy készen állnak szakmájuk magas színvonalú művelésére, és átvehették vándor oklevelüket.Idén diplomázó vándoraink: Arnóczky Imre Balázs, Borbás Péter, Füzes András, Lukács Árpád és Papp Tamás. Mestermunkájuk rövid ismertetését hamarosan közzétesszük honlapunkon!

 

Terdik Bálint, Csernyus Lőrinc, Zsigmond László, Vándoriskola

felvételi   2011vandorok

 
Minden jog fenntartva - all rights reserved (c) Kós Károly Egyesülés, 2007-2013 | Az oldalt karbantartja: eMeLA