Kurucz Szabolcs

Jelenlegi hely

Lenti, Erdészeti irodaház 2000-2001 (mester: Jankovics Tibor DLA)

Helyszínrajz MEtszetek, homlokzatok
Földszint alaprajza Részelt 1 Részlet 2
Tetőtér alaprajza Belső fotó 1 Belső fotó 2
 
Fotó 1 Fotó 2 Foto 3 Foto 4

Kurucz Szabolcs értékelő összefoglalója a vándorévek eltelte után, diplomázás előtt

Számos olyan dolog van a világon, amelyek esetében nincs értelme arról beszélni, hogy mi lett volna, ha... Ilyen az én döntésem is a vándoriskolai felvételivel kapcsolatban. Csak sejtem, hogyan alakítottam volna a sorsom, ha másképp döntök...

...de pályáztam és bekerültem !

A Kós Károly Egyesülés és a Vándoriskola olyan összegző iránymutatást kínált és adott nekem világnézeti, társadalmi, emberi, szakmai, kulturális, politikai és egyéb szempontokból, amelyet el tudtam és el is akartam fogadni. Úgy gondolom, a Vándoriskola által adott legnagyobb értéket a sok-sok lehetőség jelentette ! A vándorélet cigányélet és több szempontból is embert próbáló, de embert formáló, ezért büszke vagyok rá, hogy hat félévnyi kivételezettséget, azaz lehetőséget kaptam, mellyel csak élni kellett és -szerintem- nagyrészt tudtam is élni vele.

A számos élmény és kudarc, melyben részem volt, azzal, hogy szakmai pályám elején történt meg velem, valószínileg és remélhetőleg meghatározó lesz a továbbiakban is.
Voltak persze olyan dolgok is, amelyekkel annak idején nem értettem egyet és olyanok is, amelyeket utólag már máshogy látok. Azt hiszem, ez így természetes, de biztos vagyok benne, hogy érdemes rajtuk időnként újra elgondolkodni.

I s t e n é l t e s s e M i n d a n n y i u n k a t !

Keszthelyen, 2002. szeptember hó 2-án

Minden jog fenntartva © Kós Károly Egyesülés, 2007-2022 | Az oldalt karbantartja: webtervezes.com